Noel 2019 1

 Hallo allemaal,

Er is mij gevraagd om mezelf even voor te stellen dus daar gaan we dan:

Ik ben Noël Mullers, getrouwd met Wilma Smeets en een zeer gelukkige vader van twee prachtige kinderen te weten, Maureen en Ralf.
Van kinds af aan zat ik al aan het orgel thuis (later piano) en luisterde ik voortdurend naar de radio om vervolgens de melodieën met één vinger na te spelen.

Later werd dit steeds meer ontwikkeld dankzij mijn grote vriend en pianist Ed Klein Goldewijk.
Het was dan ook logisch dat ik na de HAVO naar het Conservatorium ben gaan in Maastricht. Daar ben ik in 1992 afgestudeerd als zijnde vakleerkracht muziek en ben ik werkzaam geweest op diverse basisscholen in Maastrichtwaar ik met veel plezier vele kinderen muziekles heb mogen geven.

Noel 2019 2
Toch na 9 jaren, wilde ik meer dan alleen muziekles geven en heb ik de avond PABO te Roermond gevolgd, waarna ik op één van de scholen een vaste aanstelling kreeg als meester Noël.
Op dit moment werk ik als groepsleerkracht van groep 8 op Bs De Vlinderboom in Heer.
Naast lesgeven ben ik ook actief als voetbaltrainer bij RKVVL/Polaris en speel ik in een band, genaamd WENNE.
Sinds kort is daar een tweede band bijgekomen en deze gaat in de toekomst verder met de naam band NINA.


Noel 2019 3In het prille begin van Stareleech ben ik nauw betrokken geweest bij de producties o.l.v. Harry Willems en heb ik de muziek voor mijn rekening genomen.
Na een tijd afwezig te zijn geweest vond ik het wel weer leuk de draad op te pakken en werk ik al een aantal jaar op een zeer prettige manier samen met onze regisseuse Marjan Gerards-Velthuis.
U ziet, genoeg te doen en dat houdt me ook jong en vitaal.
Wellicht tot binnenkort bij onze nieuwe productie in 2020.

Noël Mullers


Onze website gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.