Vrienden/sponsors zijn voor onze vereniging erg belangrijk. Graag zien we dat u met veel plezier naar ons komt kijken! En voor ons is het natuurlijk fijn om voor een volle zaal te kunnen spelen! SameAlleinVeurUsEigeDat lukt ons echter alleen wanneer we als vereniging vaste inkomsten hebben. Hier betalen we o.a. de regie, de muziek, de kleding, decor, enz. van.
Dankzij de hulp van zakelijke en particuliere sponsoren zijn we al 15 jaar een begrip in Oud-Caberg, Maastricht e.o.

Wij financieren onze producties voor het overgrote deel uit eigen middelen; helaas zonder subsidie van de Gemeente Maastricht. Zonder steun van sponsors/vrienden is het onmogelijk om het financiële plaatje voor elke nieuwe productie rond te krijgen. U helpt ons enorm door vriend/sponsor van Tejatergroep Stareleech te worden en daarmee onze vereniging voor de toekomst in stand te houden.

Lijkt het u wat om ons een steuntje in de rug te geven? Dan zien wij uw aanmelding om vriend/sponsor te worden van onze vereniging graag tegemoet.
Vul daartoe het aanmeldingsformulier tot sponsor/vriend in.
Telefonisch aan- en afmelden kan natuurlijk ook bij dhr. W. Nelissen: 043-3433255Onze website gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.